Incendiu la o școală din România! Peste 700 de elevi și profesori au fost evacuați

de | 10.03.2023 16:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Incendiu la o școală din România! Peste 700 de elevi și profesori au fost evacuați

Incident grav, vineri, 10 martie, la Școala nr. 30 Gheorghe Țițeica din Constanța, după ce un incendiu a izbucnit în instituția de învățământ de la panoul electric principal.

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, 734 de elevi și 24 de profesori s-au autoevacuat înainte să sosească forțele de intervenție. Din fericire, nu au existat victime, însă trei persoane au fost asistate medical după ce au suferit atacuri de panică. Este vorba despre un elev de 9 ani și doi profesori.

Pompierii transmit că incendiul a fost stins în aproximativ 30 de minute. S-a acționat cu două mașini de stingere, o autoscară, o descarcerare, două ambulanțe SMURD şi o autospecială pentru victime multiple.

Au fost evacuaţi 734 elevi şi 24 adulţi. Un elev în vârstă de 9 ani a fost evaluat medical la faţa locului (atac de panică) şi refuză transportul la UPU Constanţa, a fost preluat de mama acestuia. De asemenea, doi adulţi au fost asistaţi de echipajele SMURD şi SAJ, cu atac de panică, refuză transportul la UPU Constanţa”, a transmis ISU Dobrogea.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Se întâmplă pe străzile din Argeș! Tânăr de 25 de ani- prins drogat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: