Dosar penal după un show erotic organizat de 8 martie

de | 10.03.2023 22:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Dosar penal după un show erotic organizat de 8 martie

Anchetă neobișnuită deschisă de oamenii legii după organizarea unui show erotic, într-un club, cu ocazia zilei de 8 martie. Noaptea incendiară a avut loc într-un club din Sectorul 1 din București.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în rem pentru infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, după ce pe rețelele sociale au apărut mai multe filmulețe din noaptea de miercuri, 8 martie, dintr-un club din București, unde ar fi avut loc un show deocheat.

Polițiștii s-au autosesizat, deoarece conform codului penal, dacă cineva se exprimă în public prin acte de exhibiţionism sau manifestă anumite acte sexuale explicite, se consideră că a înfăptuit infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri.

În public erau prezenți minori

Mai mult, anchetatorii susțin că în public, printre persoanele care se aflau în club în noaptea cu pricina, existau și minori, ceea ce ar fi și mai grav. Astfel, în urma imaginilor care au apărut în spațiul public, respectiv pe rețelele sociale, polițiștii s-au autosesizat.

Surse din cadrul anchetei, citate de Stirile Pro tv, susțin că momentan, ancheta nu vizează o persoană anume, însă s-ar putea îndrepta împotriva dansatorului care a oferit showul erotic în fața oamenilor prezenți în clubul din București.

Persoanele acuzate de infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 luni și 2 ani sau o amendă.

Foto Observatornews.ro/Ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BMW distrus cu târnăcopul de un tată care nu a vrut să își lase fiul să urce beat la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole