anchetaonline.ro

Dr. Anghelin Teofil, Clinica de Medicină Dentară „Dr. Teoˮ : Satisfacția supremă va veni când noua generație, la a cărei formare contribuim, ne va substitui cu brio!

de | 30.01.2023 22:45 | Lifestyle

 

Pasionat de munca sa, perfecționist și dedicat, medicul stomatolog Teofil Anghelin a pus bazele Clinicii de Medicină Dentară „Dr. Teoˮ, în urmă cu aproape 7 ani. A construit un proiect pornit de la zero și a reușit să realizeze un concept nou, o societate cu capital 100% argeșean, dezvoltată și crescută din și pentru nevoile permanente ale pacienților. Medicina dentară nu a fost prima sa alegere. Inițial, a urmat medicina generală la UMF Craiova, iar pe parcursul studiilor a luat decizia unei mutări curajoase: stomatologia. Medicul Teofil Anghelin are competență în implantologie, iar prin participările frecvente la congresele naționale și internaționale în domeniu este updatat la noutățile din această zonă. Are o experiență de peste 20 de ani în stomatologie, perioadă în care a oferit consultații și tratament de specialitate pacienților de toate vârstele, pentru care a găsit soluțiile optime ca să îi ajute să aibă cel mai generos zâmbet.

Din 2021, Clinica Stomatologică „Dr. Teoˮ s-a mutat în casă nouă, tot în centrul municipiului Pitești. În noul spațiu, generos și primitor, a implementat conceptul OPEN TO SEE, care își propune să ofere încredere pacientului, confort emoțional, sentimentul de siguranță în actul medical, dar și transparența procedurilor personalului medical. Investiția s-a ridicat la peste 3 milioane de euro și a presupus 12 cabinete complet utilate, sală de chirurgie, laborator digital de tehnică dentară și 2 computere tomograf.

„Dr. Teoˮ este o clinică completă, integrând toate specializările aferente stomatologiei, oferind servicii de la A la Z, respectiv: implantologie, chirurgie, radiografii panoramice, computer tomograf, pedodonție, endodonție microscopică, ortodonție, protetică, estetică dentară și laborator digital tehnico-dentar. Toate acestea sunt deservite de o echipă solidă, formată din specialiști, ce au ca misiune zilnică identificarea nevoilor individuale ale pacientului.

 

Începem 2023, ca de altfel, în fiecare an, cu gândul și dorința de a ne perfecționa în permanență ca echipă: medici, asistente, laborator dentar, personal administrativ… tot ceea ce înseamnă Clinica Dr. Teo!”, ne povestește medicul Teofil Anghelin despre planurile sale pentru anul în curs.

Stomatologia este un domeniu ce necesită atenție la detalii, învățare continuă și pasiune, iar formarea unui specialist are ani grei de muncă în spate. Medicul Teofil Anghelin dă credit noilor colegi și le oferă întotdeauna sprijin.

Nu putem să avem specialiști dacă nu acordăm timp, încredere și răbdare pentru noua generație! Ne dorim și formăm tot timpul colegi care vor să facă parte din echipa noastră și le punem la dispoziție ceea ce au nevoie să se dezvolte profesional alături de noi! În momentul de față, suntem o echipă de 10 medici care răspund  prompt și individual nevoilor fiecărui pacient.”, ne-a explicat acesta.

Cât despre diferențele dintre actualii specialiștii și cei din trecut, domnia-sa este de părere că fiecare generație are avantajele și dezavantajele ei în dezvoltare!

De exemplu, generația de astăzi are acces la mult mai multă informație față de generațiile anterioare, dar și pacienții sunt la fel de bine informați, cu pretenții mai mari, cu posibilitate de a alege dintr-un număr mai mare de clinici!

 

Dar ceea ce face diferența este lipsa de încredere din ce în ce mai mare a pacienților față de tânăra generație!”, subliniază acesta.

 

De asemenea, există și o influență negativă a volumului mare de informații, mulți preferând să asculte de „Doctor Google”, în loc să urmeze sfaturile avizate ale unui specialist.

 

Este o «luptă» aprigă între ce spune medicul în ziua de astăzi și ceea ce citește și interpretează (de cele mai multe ori necorespunzător) în online pacientul!

 

În perioada dezvoltării noastre, ceea ce zicea medicul era «literă de lege».”, mai adaugă acesta.

Referitor la realizarea din viața sa profesională care îl face să fie mândru, ne-a declarat următoarele:

Să faci ceea ce-ți place și să faci din acest lucru un bussines este o evoluție de care să fii mândru! Dar satisfacția supremă va veni când noua generație pentru a cărei formare contribuim ne va substitui cu brio!

 

Este momentul în care vom spune «am avut pe cine și cui» să predăm ștafeta.”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doctorul George Cănănău, managerul Dental Studio: „Am fost primii din Argeș în materie de chirurgie ghidată și cu siguranță că anii ce vor veni vom bifa și alte premiere”

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Anghelin Teofil