Un echipaj al Jandarmeriei a zgâriat intenționat mașina unui șofer, pentru că a „parcat pe avarii”!

de | 23.02.2023 12:57 | Știri, Eveniment, Național

Dacă îți lași mașina parcată neregulamentar, s-ar putea să o găsești zgâriată. Acesta a fost și cazul unui șofer care, atunci când s-a întors, și-a găsit mașina vandalizată.

De asemenea, nici autorul nu a fost greu de depistat, mai ales după ce au fost verificate camerele de supraveghere: un echipaj al Jandarmeriei.

Conform Libertatea, în imagini se poate observa cum o mașină este lăsată pe avarii, la colțul unei străzi. De asemenea, o mașină a Jandarmeriei apare în cadru, care se oprește, apoi dă cu spatele, iar șoferul mașinii de Jandarmeriei trece apoi mai aproape de mașina lăsată de avarii și o zgârie cu un obiect.

Potrivit sursei citate, evenimentul a avut loc miercuri, 22 februarie, în cartierul Cotroceni, la intersecția dintre Șoseaua Cotroceni și strada Zării.

Șoferul mașinii zgâriate precizează că intenționează să facă o plângere penală.

Nu mă așteptam ca Jandarmeria Română să facă acte de vandalism. Mă așteptam ca Jandarmeria să te protejeze. Cred că cel mai normal era ca în cazul în care constata că am făcut ceva greșit să anunțe Poliția Română, să cheme Poliția Rutieră, să mă amendeze. Dar sub nicio formă să îmi distrugi bunul”, a declarat bărbatul pentru Libertatea.

De asemenea, într-un comunicat transmis, Jandarmeria confirmă incidentul și spune că vor fi luate măsuri de sancționare drastică.

Este un comportament care nu se justifică în nicio situație, mai ales din partea unui reprezentant învestit cu exercițiul autorității publice. Dacă se va constata că fapta întrunește elementele constitutive ale infracțiunii, vom înainta, de urgență, Parchetului Militar pentru verificare și vom acorda tot sprijinul organelor abilitate să soluționeze acest incident regretabil”

Sursa Foto Libertatea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cel mai căutat criminal din Italia a fost prins în România!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole