Elena Lasconi este în doliu: „A fost eroina mea!”

de | 25.10.2022 23:14 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Elena Lasconi, primărița municipiului Câmpulung, este în doliu, după ce o persoană dragă a încetat din viață.

Este vorba despre bunica acesteia, care a fost înmormântată luni și care a reprezentat foarte mult pentru Elena Lasconi, considerând-o eroina sa.

Vestea nefericită a fost dată chiar de către primăriță, astăzi, cu prilejul manifestărilor organizate în Câmpulung de Ziua Armatei.

elena lasconi - Elena Lasconi este în doliu: „A fost eroina mea!”

Foto Facebook

Ieri am înmormântat-o pe bunica. Bunica, mama Bety a fost eroina mea și ei îi datorez cam tot ceea ce sunt astăzi.
Dacă am conștientiza măcar atunci când pierdem pe cineva drag valoarea jertfei eroilor noștri cred că am deveni mai buni și mai uniți.
Bunicii mele îi datorez ceea ce sunt însă romanilor care și-au dat viața pentru libertate și suveranitate, noi toți, le datorăm o ȚARĂ. Mulțumim! Dumnezeu să-i odihneasca în pace! Dumnezeu să binecuvânteze Câmpulung, România!”, a fost mesajul Elenei Lasconi.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elena Lasconi și-a corectat numele în acte, după 50 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole