Elena Lasconi ține, în semn de protest, audiențele cu cetățenii în stradă!

de | 14.07.2022 12:12 | Știri, Eveniment, Județean

Elena Lasconi, primarul Câmpulungului, ține, în semn de protest pentru prefectul de Argeș, toate audiențele cu cetățenii pe bulevardul Pardon. Astfel, aceasta îl consideră pe Radu Perianu (PNL) vinovat, după ce acesta a blocat lucrărilor de pe bulevard. Radu Perianu chiar a susținut faptul că a atăcat, în justiție, autorizația de construire, acțiune ce poate duce la suspendarea executării lucrării pentru o perioadă îndelungată.

elena lasconii - Elena Lasconi ține, în semn de protest, audiențele cu cetățenii în stradă!

 

Pentru cei care nu s-au lămurit că blocarea bulevardului este o manevră sută la sută politică vă dau un alt exemplu: în sectorul 1 primarul USR a sesizat în Ianuarie 2021 ISC și Prefectura despre un șantier din grădina sediului PNL din București, o zonă protejată de lege. S-au tăiat copaci, s-au turnat betoane. Nici ISC și nici Prefectul nu au făcut nimic. În cele din urmă, Curtea de Apel a oprit lucrările celor peste 100 de apartamente de lux. Nimeni din PNL nu și-a arătat uimirea, ca să nu spun indignarea că în curtea sediului lor a răsărit un complex rezidențial.”, spune Elena Lasconi.

Elena Lasconi acuză dublul standard al modului în care PNL a acționat: ,,La Câmpulung, înainte cu o lună de încheierea lucrărilor, Prefectul PNL susținut de PNL Câmpulung a făcut “ce a vrut mușchii lui” ca să calce în picioare emblema orașului: Bulevardul Pardon. M-am bazat, am avut încredere în peneliștii de la Câmpulung că vor face ceva legal și de bun simț. Era suficient doar să fie sinceri. Din păcate, PNL se pare că nu e format din oameni, cetățeni cu iubire și respect pentru locul în care trăiesc și mai degrabă funcționează precum o sectă. Rușine!”

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO ) Tinerii care au scuipat semințe pe domeniul public, au ajuns să măture străzile!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Elena Lasconi | PNL | Radu Perianu

Ultimele articole