anchetaonline.ro

Elite Kids – Gradinița unde poți duce copiii de la 1 an si 10 luni!

de | 17.08.2022 20:45 | Anunțuri, Cultură, Județean, Pitești, Știri

  • Elite Kids vă așteaptă!

Primii ani de viață ai copilului sunt cei mai importanți, tocmai de aceea alegerea grădiniței face, de multe ori, diferența. Grădinița Elite Kids (Strada Războieni, Nr. 35 C, Pitești) știe că, pentru un părinte, copilul este bunul cel mai de preț.

 

Conceptul grădinitei

 a fost gândită în ideea de a veni în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici.  vor fi îndrumați spre a-și dezvolta personalitatea prin multe  interactive predate de personal de specialitate și a numeroaselor ateliere educaționale.

 

Elite

 

Oferta educațională

Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, oferim o gamă variată de activități de dezvoltare personală (limba engleză, limba franceză, muzică, tenis, înot, artă teatrală).

Orele de limbi străine (o oră engleză/săptămână, o oră franceză/săptămână) sunt incluse în taxa de școlarizare.

În cadrul unității , cei mici beneficiază de ateliere creative lunare, utile în modelarea personalității și stimularea creativității proprii.

 

Elite Kids

 

Atelierele creative sunt susținute în fiecare sfârșit de lună, după ce cadrele didactice termină proiectele tematice pentru consolidarea și aprofundarea competențelor dobândite.

În fiecare anotimp și cu ocazia fiecărui eveniment special, organizăm activități extrașcolare.

 

Elite

 

În anul ce a trecut, cei mici au avut parte de excursii educative la Curtea de Argeș, la Opera Națională București, dar și excursii prin care au experimentat mijloacele de transport în comun din orașul nostru.

În perioada rece, activitățile extracurriculare sunt cele care vin în ajutorul cadrelor didactice pentru stimularea dezvoltării celor mici.

 

Elite

Târgul toamnei, Halloween-ul dar și Ziua Națională sunt doar câteva dintre evenimentele pe care copiii le așteaptă an de an.

Fiecare grupă are un cadru didactic cu studii de specialitate și este formată din aproximativ 15 . Grupele sunt stabilite în  de vârstă, începând cu 1 an și 10 luni până la 6 ani.

 

Elite

 

Programul grădiniței

Grădinița funcționează cu  prelungit (7:30-18:00). Dispunem de două variante de program 7:30-17:00 sau 7:30-18:00.

Intervalul de primire al copiilor în unitate este cuprins între 7:30-9:00.

Meniul nostru cuprinde două mese calde (mic dejun și prânz) două gustări reci, acestea fiind gătite în bucătăria proprie a unității de învățământ. (Nu oferim copiilor gustări cumpărate).

Personalul grădiniței este format din asistent medical permanent, îngrijitoare, bucătar, cadre didactice pentru fiecare grupă.

De două ori pe săptămână efectuează vizite de specialitate atât medicul general, cât și psihologul, care observă copiii și realizează activități specifice cu aceștia.

Sunt acceptați copii cu vârsta cuprinsă între 1 an și 10 luni și 6 ani.

 

Elite Kids

 

Important de menționat că perioada de  pentru anul școlar 2022-2023 este deschisă până la sfârșitul lunii august.

Înscrierile se pot face la sediul grădiniței, între orele 16.30-18.00, de luni până vineri.

Mai multe informații puteți afla pe site-ul nostru sau la numărul de 0742092191.

 

Elite Kids

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Guvernul majorează salariile bugetarilor! Câți bani vor primi în plus

 

Citește articolele pe același subiecte: Elite Kids
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: