(VIDEO) Locul de joacă din parcul Lunca Argeșului, plin de chiștoace de țigări!

de | 17.08.2022 22:15 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Consilierul local, Sorin Apostoliceanu, a postat imagini în mediul online în care este prezentant locul de joacă destinat copiilor din parcul ,,Lunca Argeșului”. Locul este murdar și plin de chiștoace de țigări.

Din păcate aceasta este crunta realitate a locurilor de joacă în general. Nu se respectă curățenia iar ceea ce este și mai grav este faptul că sunt adulți care fumează în apropierea locurilor de joacă, aproape de micuții care au ieșit să respire aer curat.

 

Cât de …părinte fără minte să fii să ieși cu copilul la aer curat în parcul 1907 și tu să fumezi lângă leagănele de copii mici… filmulețul de mai jos este din parcul Lunca Argeșului, locul de joacă este plin de chiștoace de țigări.

 

Cred că Salpitflor face curat zilnic așa că nu ar strica să treacă Poliția Locală mai des pe la locurile de joacă” a precizat Sorin Apostoliceanu.

 

Sursa video: Facebook

 

Reamintim faptul că amenda pentru persoana prinsă de polițiști că aruncă coji de semințe pe jos sau care face mizerie în parcuri, locuri de joacă sau pe stradă, poate ajunge la 1500 de lei.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Fost profesor- înecat în Bazinul din Trivale!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole