Macron vine în România! Întrebarea tuturor: vine și Brigitte?

de | 11.06.2022 22:15 | Știri, Lifestyle, Național, Politic

Macron vine în România!

Președintele Franței, Emmanuel Macron, vine săptămâna viitoare în România, mai exact în data de 15 iunie. Acesta va vizita baza militară de la Cincu din județul Brașov iar a doua zi va pleca în Republica Moldova.

Președintele francez urmează să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis dar și cu soldații francezi care se află în țara noastră.

Trebuie menționat faptul că această vizită a lui Macron în țara noastră este a treia și prima de când a fost reales președinte al Franței.

Legat de vizita lui în țara noastră, toată lumea se intreaba daca va fi insotit si de femeia care a captat atentia tututor de cand a devenit prima doamnă.

 

Macron

 

Dar haideți să aflăm mai multe depre Emmanuel Jean-Michel Frédéric Macron.

Acesta s-a născut pe 21 decembrie 1977 la Amiens și este fiul unui profesor de neurologie și al unui medic. A urmat studiile la liceul „La Providence” din Amiens acolo unde s-a îndrăgostit de profesoara sa, Brigitte Auzière, care în prezent este soția lui. Aceasta a fost pentru o perioadă profesoara lui de teatru.

La acea vreme aceasta era căsătorită. Se spune că aceasta ar fi fost cauza pentru care amandoi s-au transferat la alte licee, Macron și-a continuat studiile la liceul Lycée Henri IV din Paris, iar Brigitte Auzière a predat la Liceul „Saint-Louis-de-Gonzague”.

 

Macron

 

Cei trei copiii a lui Brigitte sunt: Sébastien Auzière, Laurence Auzière-Jourdan și Tiphaine Auzière. Fata cea mică este doar cu șase ani mai tânără decât Macron.

Contrar diferenței de vârstă dintre cei doi, vorbim de o diferență de aproximativ 25 de ani, contrar faptului că aceasta era o femeie căsătorită, mamă a trei copiii, povestea lor de dragoste a dus după ani și ani la căsătorie.

În anul 2006 aceasta a divorțat de bancherul André-Louis Auzière iar la un an după s-a căsătorit cu Emmanuel Macron.

La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus «Orice vei face, eu o să mă însor cu tine»”, declara Brigitte Macron presei.

Prima doamnă a Franței a mai precizat faptul că a ținut legătura cu Emmanuel Macron de-alungul anilor iar asta i-a apropiat foarte mult:

Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile. Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”,

În cartea scrisă de jurnalista Gaël Tchakaloff, Brigitte Macron spunea că totul este bine atâta timp cât ei doi sunt împreună:

Atât timp cât suntem împreună, totul va fi bine. Suntem norocoşi că ne-am întâlnit.

Legătura dintre noi a fost instantă, din prima zi, a fost evident.

Oamenii nu înţeleg, pentru că societatea noastră pune preţ pe individualism”

 

Macron

 

Brigitte l-a susținut mereu pe Emmanuel în campaniile sale iar acesta a ținut să-i mulțumească public:

Brigitte, mereu prezentă, şi chiar mai mult acum, fără de care nu aş mai fi eu”, a declarat Emmanuel Macron în faţa tuturor după ce a fost ales președinte.

 

Mai jos puteți viziona imagini din ziua căsătoriei, atât de la cununia civilă, cât și de la petrecere. De atunci au trecut 15 ani iar povestea lor de dragoste continuă..

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Canada | Emmanuel Macron | Klaus Iohannis