anchetaonline.ro

Fată de 14 ani, tâlhărită și sechestrată de două adolescente. Agresoarele au fost arestate

de | 11.09.2023 21:31 | Național, Eveniment

Două tinere de 16, respectiv 15 ani, din București, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzate de ameninţare, tâlhărie, şantaj şi lipsire de libertate.

Potrivit news.ro, cele două ar fi agresat o fată de 14 ani în apropierea unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei, i-au furat banii, telefonul, dar și alte bunuri din geantă şi i-au smuls genele false, după care au sechestrat-o într-o locuinţă.

Incidentul grav a avut loc, recent, într-un parc din Sectorul 3 al Capitalei, unde cele două adolescente, alături de alți doi băieți, tot minori, au agresat-o pe victimă, au lovit-o cu palmele, pumnii şi picioarele în zona corpului şi a capului. Ulterior aceștia i-au smuls genele false pe care fata le avea la ochi.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, la data de 04.09.2023, în jurul orei 16:00, inculpata C.A.A.I. s-a deplasat într-un parc situat în mun. Bucureşti, sectorul 3, împreună cu inculpata I.R.M.A. şi cu alte două persoane minore, cu vârsta sub 14 ani, unde au abordat-o şi au determinat-o pe persoana vătămată P.A.M., în vârstă de 14 ani, să se deplaseze cu aceştia în lateralul unui bloc situat pe raza sectorului 3 din municipiul Bucureşti, unde cele două inculpate şi ceilalţi doi minori care se aflau cu acestea au agresat-o fizic pe victimă, în sensul că au tras-o de păr şi au lovit-o cu palmele, pumnii şi picioarele în zona corpului şi a capului, context în care, profitând de starea de temere în care se afla aceasta, inculpata C.A.A.I i-a smuls victimei genele artificiale tip bandă de la ochi, iar inculpata I.R.M.A., împreună cu ceilalţi doi minori care nu răspund penal au deposedat-o pe victimă de un creion de buze şi de o sumă de bani, bunuri care se aflau în geanta acesteia, iar inculpata I.R.M.A. i-a smuls din mână victimei telefonul marca iPhone 11, în scopul însuşirii pe nedrept”, arată procurorii

Cei patru tineri i-au furat victimei un creion de buze, o sumă de bani, dar și alte bunuri din geantă. Totodată, i-au smuls din mână  și telefonul marca iPhone 11.

Din păcate, chinul fetei nu s-a oprit aici. În aceeași zi, tinerii au obligat-o să se deplaseze la o altă adresă situată pe raza Sectorului 3 din municipiul București, lipsind-o astfel de libertate până în jurul orei 18:45.

Pe această cale, înţelegem să atragem atenţia asupra acestui fenomen, cunoscut sub denumirea de „bullying”, care a luat amploare, precum şi asupra acţiunilor grave ale minorilor care capătă valenţă penală şi care presupun şi impun luarea unor măsuri corespunzătoare din partea organelor judiciare”, au mai transmis procurorii.

Potrivit sursei citate, pe 8 septembrie, agresoarele au fost arestate preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Fata în vârstă de 16 ani este acuzată de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj. Cealaltă, de 15 ani, pentru tâlhărie şi lipsirea de libertate în mod ilegal.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii ies din nou în stradă! Vor picheta sediul Ministerului de Interne

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București