FC Argeș are și bar, va avea și bere, și vin, și țuică, numai să joace!

de | 03.10.2022 10:00 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Mult PR în jurul FC Argeș, uneori mai mul PR decât joc pe teren.

Dacă în urmă cu ceva ani echipei i-a fost făcut cadou un magazin, astăzi are și bar dedicat – „Barul Vulturilor” (așa cum a fost botezat restaurantul „La Vera”), acolo unde suporterii lui FC Argeș vor putea urmări meciurile favoriților și mânca mațe la grătar.

Fc Argeș

 

Grație parteneriatului cu restaurantul «La Vera», fanii alb-violeți își vor putea comanda și preparate la grătar, livrarea comenzilor urmând a fi făcută în aproximativ 30-40 de minute.

 

Programul de funcționare al barului va fi de luni și până duminică între orele 16.00 și 23.00, însă în zilele în care sunt programate competiții de juniori sau meciurile reprezentativelor României, programul va fi corelat în funcție de aceste evenimente.ˮ, a anunțat administrația locală.

În curând, clubul va lansa pe piață berea și vinul „Vulturii Violeți”. Ar merge, mai degrabă, o țuică „Ochii lui Dobrin”.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole