S-au găsit vinovații pentru scandalurile din Teatrul „Davila”: artiștii sunt prea sensibili!

de | 03.10.2022 09:00 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Dan Tudor, noul manager de la Teatrul „Alexandru Davila”, are o jumătate de an de grație în fruntea instituției.

Așa a decretat conducerea CJ Argeș, că anul acesta noul manager nu va trebui să se dea peste cap, pentru că a intrat pe un exercițiu financiar deja în curs. Este drept că nu mulți manageri au beneficiat de această benevolență.

 

teatrul davila

 

Partea bună este că, cel puțin până la acest moment, la Teatrul „Alexandru Davila” este în sfârșit liniște. Dubios de multă liniște, am spune. Oricum, dacă anii anteriori instituția a fost bulversată de tot felul de scandaluri nu este pentru că ar fi existat vreun motiv rațional, vreo motivație care să stea în picioare. Nu, totul a fost doar în… capul actorilor care, firi sensibile, au dat-o-n fandacsie.

 

Acum nu mai este niciun fel de efervescențe la teatru. Artiștii, în general, sunt firi uneori mai greu de înțeles, mai sentimentale, dar de asta ieșiseră discuții anul trecut. Acum lucrurile sunt normale.”, a declarat Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, responsabil, în mod ironic, de cultura județului.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului