anchetaonline.ro

Tragic! Un copil de 6 ani care era dat dispărut de acasă, a fost găsit mort!

de | 03.10.2022 09:16 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în cursul serii de duminică la o familie din localitatea Chisindia, județul Arad, după ce copilul lor de 6 ani a fost dat dispărut de acasă. Familia a anunțat dispariția copilului la 112, iar la nici jumătate de oră de la sesizare, acesta a fost găsit mort în albia unui râu, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, conform Digi24.

Poliţiştii oraşului Sebiş au fost sesizaţi prin 112 despre dispariţia unui băieţel de 6 ani, din Chisindia. De îndată a fost constituită echipa operativă şi au pornit căutările, împreună cu mai mulţi cetăţeni din localitate. După aproximativ 30 de minute de la sesizare, în spatele unui imobil, în albia râului din localitate, în apă, a fost găsit trupul neînsufleţit al copilaşului”, a precizat IPJ, citat de Agerpres.

Echipajele medicale au încercat să îi salveze viața prin manevre de resuscitare, fără rezultat din păcate. Trupul neînsufleţit urmează să fie transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei. Polițiștii continuă, de asemenea, cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea tragediei.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident tragic pe DN 65 Slatina – Piteşti: Un pieton a murit lovit de un autocamion!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: