O femeie şi doi copii au ajuns la spital, după ce un tir s-a răsturnat pe DN 7

de | 09.04.2024 11:51 | Național, Eveniment

Accident grav pe DN 7, Pitești-Râmnicu Vâlcea. Trei persoane au ajuns la spital.

Traficul a fost îngreunat în această dimineață pe DN 7, la kilometrul 163+250 metri, în zona localității Milcoiu, județul Vâlcea, din cauza unui tir răsturnat. Acesta era condus de un bărbat, de 44 ani, din localitatea Sâg, judeţul Sălaj, relatează news.ro

La fața locului au intervenit  forțe din Detașamentul de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea. De asemenea, la locul accidentului s-au deplasat și oamenii legii pentru cercetări.

Din păcate, în urma evenimentului o femeie și doi copii au suferit răni și au ajuns la spital. Ei se aflau în cabina autotrenului care s-a răsturnat pe o parte.

Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, de 44 ani, din localitatea Sâg, judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autotren s-ar fi răsturnat în zona refugiului. In urma impactului, a rezultat rănirea a doi minori si a unei femei, de 43 ani, din localitatea Sâg, judeţul Sălaj”, transmite IPJ Vâlcea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 Pompierii prezenți la fața locului au luat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Foto ISU Vâlcea/ IPJ Vâlcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Impact violent între două mașini pe DN 67! O fetiță de cinci ani a murit

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7