Femeia din Curtea de Argeș, dată dispărută, a fost găsită!

de | 30.08.2023 17:44 | Eveniment, Județean

Informații noi

Femeia din Curtea de Argeș, care a dispărut săptămâna trecută, a fost găsită în viață astăzi. Ea a fost identificată de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

Din fericire, pe parcursul perioadei în care a fost dată dispărută, argeșeanca nu a suferit vătămări.

Potrivit IPJ Argeș, în prezent, ea a fost încredințată membrilor familiei.

Vă reamintim că, Barbu Cristina Elena, în vârstă de 39 de ani, a fost dată dispărută pe 25 august, iar în ultimele zile poliţia a făcut apel la ajutorul oamenilor pentru a o găsi.

Știrea inițială
Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, În cursul zilei de ieri, sâmbătă, 27 august, cu privire la dispariția unei femei de 39 de ani, din Curtea de Argeș.
Astfel, este vorba despre BARBU CRISTINA ELENA, care a plecat de la domiciliul său, la data de 25 august, și nu s-a mai întors.
Semnalmente: constituție robustă, înălțime aproximativ 1.60 m, greutate 90 kg, față prelungă, nas proeminent, ochi căprui, păr negru tuns scurt.
Vestimentație: tricou galben cu portocaliu, pantaloni de trening de culoare bleumarin, iar în picioare purta papuci de culoare bleumarin.
Persoanele care pot da relații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la telefon 0248 721 519.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
https://anchetaonline.ro/video-pompierii-sunt-alerta-arde-depozit-langa-fabrica-armament-dambovita-107229/
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş