PITEȘTI. Film în premieră și invitați speciali la Cinema „București”

de | 28.02.2024 10:33 | Pitești, Lifestyle

Invitație la film! Caravana cinematografică WARBOY ajunge sâmbătă, 2 martie la Cinematograful de artă „București.

afis film 2 martie 2024

Spectatorii se pot întâlni cu regizorul Marian Crișan și actorul din rolul principal, Daniel Bâliș de la ora 19.00, anunță reprezentanții cinematografului.

„WARBOY este despre un adolescent prin ochii căruia vedem finalul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact toamna anului 1944. Băiatul încearcă să salveze cei doi cai ai familiei pornind cu ei într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni. Filmul poate fi numit <un film de război> sau <film pentru copii>, ce m-a atras cel mai mult la acest proiect, atunci când l-am conceput, au fost elementele de western pe care m-am bucurat să le pot aduce pe marele ecran.” mărturisește regizorul.
Trailerul filmului distribuit de Rova Film poate fi văzut pe: https://youtu.be/18VtyKEmn7w
Actorii ce joacă în WARBOY sunt: Daniel Bâliș, Reginald Ammons, Ovidiu Crișan, Adina Iftime, Ion Bechet și Dan Chiorean.
Trebuie precizat că este cel de-al cincilea lungmetraj al regizorului cunoscut deja publicului larg pentru Morgen, Rocker, Orizont sau Berliner, dar și pentru miniseria produsă de HBO România – Valea Mută.
Directorul de imagine al filmului este Adrian Pădurețu, scenografia îi aparține Simonei Pădurețu, scenariul este semnat de Marian Crișan, de costume se ocupă Dana Păpăruz, iar montajul îi aparține lui Tudor Pojoni.
În ceea ce privește muzica filmului, aceasta este semnată de Alin Zăbrăuțeanu și Călin Torsan, sunetul de Alin Zăbrăuțeanu, Alexandru Dumitru și Mihai Bogos, iar afișul este desenat de Alex Tamba.
Amintim de asemenea că WARBOY este realizat cu sprijinul CNC România, CNC Republica Moldova, Cinema City, Happy Cinema, în colaborare cu Televiziunea Română și este o producție Rova Film, în coproducție cu Chainsaw Europe, Forest Film și Parmis.
Caravana cinematografică Warboy este un eveniment susținut de VPK și Club Sportiv Ecvestru DECEBAL.
Persoanele interesate pot achițiționa bilete online, aici: https://eventbook.ro/film/bilete-warboy-pitesti, iar acestea vor fi disponibile și la Centrul Multifuncțional, în ziua proiecției.

afis film 3 martie 2024

Totodată duminică, 3 martie la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat în premieră filmul „Zile perfecte”, regizat de WimWenders. Acesta poate fi vizionat de la ora 18.00.

Rolurile principale sunt jucate de actorii: Yumi Asô, Tokio Emoto, Tomokazu Miura, Arisa Nakano și Sayuri Ishikawa.

Despre ce este vorba în acest film?

Fiecare zi din viața noastră poate fi perfectă, dacă vedem micile bucurii care ne înconjoară. Asta ne arată Hirayama, un om pe deplin mulțumit cu viața sa simplă ca îngrijitor al toaletelor din Tokio. În afara rutinei sale riguroase de zi cu zi, se bucură de pasiunea lui pentru muzică și literatură. Iubește copacii și uneori îi fotografiază. Însă o serie de întâmplări neașteptate vor dezvălui treptat mai multe despre trecutul său…Perfect Days este o odă adusă bucuriilor și plăcerilor simple ale vieții. Totodată, este un reminder pentru a ne schimba perspective și a îmbrățișa frumusețea care ne înconjoară. Fiecare zi poate fi perfectă.

Un bilet la acest film este 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Facebook

 


CItiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Descoperă noua colecție de mărțișoare din aur și argint la Bijuteria MILE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București

Ultimele articole