anchetaonline.ro

Filmul „Libertate” – reproiectat la Cinematograful „București”

de | 04.11.2023 23:20 | Pitești, Cultură, Lifestyle

Piteștenii sunt invitați la film duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18:00, la Cinematograful de artă „București” acolo unde va fi reproiectat în premieră filmul „Libertate”.

film
Filmul este regizat de Tudor Giurgiu iar în rolurile principale îi puteți vedea pe: Alex Calangiu, Iulian Postelnicu și Cătălin Herlo.
Despre ce este vorba în acest film? Acțiunea filmului are loc în Sibiu, în decembrie 1989. În haosul și panica generate de protestele mulțimii împotriva autorităților, o unitate de miliție devine ținta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldați, milițieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliție Viorel e capturat și acuzat că e terorist.
De precizat că un bilet la acest film este doar 6 lei iar studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de 50%. Totodată elevii au parte de o reducere de 75% din prețul biletului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București