anchetaonline.ro

Fiu de primar – vizat într-un dosar penal pentru furt de apă din sistemul public!

de | 28.11.2022 10:06 | Știri, Eveniment, Național

Organele oficiale de poliție au deschis un dosar penal, duminică seară, pentru furt de apă din sistemul public de alimentare. Conform romania24.ro, sesizarea a fost făcută de către un cetăţean din staţiunea Buşteni, județul Prahova. În imobilul vizat locuieşte chiar fiul primarului Mircea Corbu.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în jurul orei 18,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Buşteni au fost sesizaţi de către localic despre faptul că la un imobil există suspiciunea sustragerii de apă din magistrala principală.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, precizează IPJ.

Potrivit romania24,ro, surse judiciare au precizat, pentru AGERPRES, că în acel imobil locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident tragic! O tânără a murit la doar 19 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: