anchetaonline.ro

Forța Dreptei: „Motivele invocate de Lucian Bode pentru absența din Parlament sunt complet puerile”

de | 11.10.2022 14:30 | Știri, Județean, Național, Politic

 

Presa națională anunță faptul că reprezentanții Camerei Deputaților au decis, amânarea dezbaterii moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode. Acesta a solicitat amânarea dezbaterii ce era programată pentru astăzi, 11 octombrie, pe motiv că are agenda încărcată cu activități oficiale.

Forța Dreptei a transmis un comunicat de presă în care precizează faptul că motivele invocate de ministrul Lucian Bode pentru absența de astăzi din Parlament sunt complet puerile, fără legătură cu agenda sa ca ministru de Interne.

Forta Dreptei Bode

Ridicolul argument al lui Lucian Bode, care a refuzat să se prezinte astăzi în Parlament pentru moțiunea inițiată împotriva sa de parlamentarii din Forța Dreptei și din USR invocând deplasarea de mâine la Bruxelles, dovedește crasa desconsiderare față de instituția parlamentară.

 

Ce face? Învață discursul de mâine pe de rost, se odihnește pentru călătorie, nu are timp să-și împacheteze bagajul?

 

Nici invocarea participării la ceremonia de semnare a contractelor de achiziție pentru două nave multirol nu are susținere în realitate. Și dacă Lucian Bode ar fi parcurs pe jos distanța de la sediul ministerului Afacerilor Interne până la Palatul Parlamentului, după încheierea evenimentului public invocat, tot ar fi ajuns înainte de debutul ședinței plenului Camerei Deputaților, unde era programată dezbaterea moțiunii simple.

 

Ministrul PNL sfidează, ca Virgil Popescu, Parlamentul fugind efectiv de la citirea și votarea unei moțiuni. Probabil că încă nu i s-a servit ce trebuie să citească de pe hârtie și nu face față singur, fără să fie sprijinit, să răspundă unor întrebări de bun simț despre modul discutabil în care a făcut, din toate achizițiile pe care le putea face, achiziție de BMW-uri.” a transmis Forța Dreptei.

 

Ministrul Lucian Bode a cerut reprogramarea dezbaterii pentru săptămâna 17-21 octombrie, conform hotnews.ro.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

Citește articolele pe același subiecte: Lucian Bode
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: