SHOW NEWS! Americancă – sechestrată în casa fostului iubit al Biancăi Dragușanu!

de | 11.04.2022 23:07 | Știri, Lifestyle, Național

 

  • Emma Aida Gabbey, o femeie de origine americană, a fost sechestrată în casa din Pipera care aparține fraților Tristan și Andrew Tate, cetățeni britanici.

 

Unul din frații Tate, Tristan, este fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și un personaj celebru pe internet. Acesta este urmărit pe Instagram de peste 300.000 de persoane, iar pe TikTok peste 60.000 de oameni îi urmăresc postările în care își etalează mașinile scumpe.

Conform Antena 3, femeia de cetățenie americană ar fi fost racolată pentru exploatare sexuală. Frații Tate ar fi racolat mai multe femei în vila lor în care au amenajat un studio de videochat.

 

frații Tate al

 

Cea care a sesizat autoritățile din România despre sechestrare a fost Ambasada SUA la București după ce Emma Aida Gabbey i-ar fi trimis iubitului ei din America adresa locuinței din Pipera prin intermediul telefonului mobil.

Bărbatul a anunțat serviciul diplomatic.

 

tristan al biancăi

 

Polițiștii Ilfoveni au descoperit în urma perchezițiilor două victime la acea locuință, una dintre ele fiind femeia de cetățenie americană.

Polițiștii ilfoveni au fost anunțați, luni, de un reprezentant al Biroului de Securitate Diplomatică din cadrul Ambasadei SUA la București, cu privire la faptul că există o informație conform căreia, într-un imobil situat pe strada Washington, din orașul Voluntari, Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, cetățean american, ar fi sechetrată.

În continuare, s-a relaționat cu Biroul de Securitate Diplomatică, iar în urma obținerii unor informații suplimentare, organele de poliție din cadrul Poliției Orașului Voluntari s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate in mod ilegal.”, au precizat reprezentanții Poliției într-un comunicat.

 

Tristan este pasionat de mașini de sute de mii de euro.

 

tristan al

 

Frații Tate sunt două personaje controversate în lumea mondenă din România.

Cei doi sunt cunoscuți pentru viața de lux pe care o duc, dar și pentru relațiile amoroase cu numeroase vedete.

Bianca Drăgușanu, Lidia Buble și Alexandra Stan au fost surprinse în compania celor doi frați.

Tristan Tate este campion la kickboxing,având două centuri.

Milionarul s-a luptat în cușcă cu Adrian Presa, campion MMA, dar a fost învins de român.

 

Sursa foto: Facebook

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bianca Drăgușanu | București | SUA | Tristan Tate

Ultimele articole