Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni din capitală. Pacienții au fost evacuați

de | 12.04.2022 08:15 | Știri, Eveniment, Importante, Național

În această dimineață, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală a izbucnit un incendiu.

Reprezentanții ISU București au ost anunțati, în jurul orei 07:00, despre un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar Arseni din București.

La fața locului, primii pompieri ajunși au constatat că fumul era degajat de la nivelul acoperișului clădirii.

Un număr de șapte pacienți și personalul medical s-au evacuat înaintea sosirii forțelor de intervenție.

Pompierii au evacuat toate persoanele care rămăseseră în interior și au intervenit pentru stingerea incendiului.

 

În jurul orei 7 am fost anunțați cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni.

Primele forțe ajunse la caz au constatat că se degajă fum de la nivelul acoperișului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului și pentru evacuarea persoanelor din interior.

În acest moment nu se observa flacără sau fum. Nu sunt persoane rănite”, a precizat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov.

 

La incendiu s-a intervenit cu 8 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 7 echipaje SMURD, trei descarcerări și trei autoscări.

 

În această dimineață, puțin după ora 7, la clădirea noua a UPU din cadrul Spitalului Cinic de Urgență Bagdasar Arseni, a izbucnit un incendiu la acoperiș.

Toți cei 8 pacienți care se aflau în clădire au fost evacuați imediat in siguranță și se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Menționăm că nu sunt persoane rănite.

Ministerul Sănătății este in legătură cu conducerea unității sanitare pentru acordarea imediata de masuri de sprijin în caz de necesitate” se arată într-un comunicat emis presei de Ministerul Sănătății.

 

la bagdasar

Sursa foto: antena3

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | ISU

Ultimele articole