anchetaonline.ro

(FOTO) Bijuterii pe patru roți, în Piața Primăriei din Pitești

de | 30.04.2022 14:05 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Argeșenii care adoră mașinile de colecție, au avut parte de o surpriză în această sâmbătă. Cei care au trecut prin Piața Primăriei din Pitești au putut admira bijuteriile pe patru roți aduse cu prilejul expoziției „Retroparada Primăverii 2022”.

expozitie-masini-pitesti (2)

Lincoln, fabricat în 1972

Evenimentul a fost organizat de Retromobil Club România, fiind reluat formatul tradițional de expoziție statică de automobile, care în anul 2020 a fost întrerupt pe fondul pandemiei.

expozitie masini pitesti 1 - (FOTO) Bijuterii pe patru roți, în Piața Primăriei din Pitești

Mercedes, fabricat în 1974

Autoturismele, 30 la număr, fabricate între anii 20 și 90, sunt în colecția membrilor filialei RCR din Argeș. Mașinile au putut fi admirate între orele 10:00 și 13:00, urmând ca sâmbăta viitoare, începând cu ora 11:00, să se dea startul unei curse speciale: “Introducere în lumea raliurilor de regularitate”!

expozitie masini pitesti 6 - (FOTO) Bijuterii pe patru roți, în Piața Primăriei din Pitești

 

expozitie masini pitesti 4 - (FOTO) Bijuterii pe patru roți, în Piața Primăriei din Pitești

Printre „vedetele” expoziției s-au numărat și un Mercedes, fabricat în 1974, un Lincoln din 1972, dar și o Dacie de raliu, din 1973, pilotată de Nicu Iordache. Din cadrul expoziției mult așteptată de piteșteni, nu au lipsit nici modele precum Oltcit și Aro.

expozitie masini pitesti 3 - (FOTO) Bijuterii pe patru roți, în Piața Primăriei din Pitești

Străzile din Argeș vor fi pline de radare, polițiști și jandarmi! Măsuri de 1 Mai!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Piața Primăriei Pitești | Pitești