anchetaonline.ro

Furt de lemne în Argeș! Administratorul unei societăți silvice prins în fapt!

de | 19.10.2022 16:23 | Știri, Eveniment, Județean

Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung alături de Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Rucă au finalizat cercetările privind un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de transport de peste 10 mc de lemne, fără documente specifice de transport, precum și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a stabilit că joi, 13 ianuarie, un bărbat de 33 de ani, din Rucăr, ar fi transportat cu un autocamion specializat cantitatea de 12,54 mc material lemnos de esență rășinoase, din fondul forestier până la depozitul societății la care acesta lucra, după care ar fi introdus în aplicația SUMAL 2.0 aspecte false, pentru emiterea unui document de însoțire a transportului de material lemnos, pentru transportul și valorifica către un alt beneficiar.

Acțiunea a avut loc pe raza localității Dragoslavele, la indicațiile unui bărbat de 55 de ani, din Rucăr,  administrator al unei societăți comerciale cu activitate în domeniul silvic.

În cauză, autoritățile au pus sechestru pe autocamionul și cantitatea de lemne, prin dispoziția Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Valoarea bunurilor pe care s-a pus sechestrul este de aproximativ 188.000 de euro.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere trimiterii în judecată față de cei doi bărbați.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Cultură de canabis descoperită în Argeș!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: