anchetaonline.ro

Sfâșietor! Argeșeancă reținută pentru că își bătea copilul

de | 19.10.2022 15:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Caz revoltător în județul Argeș!

Marți, 18 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie sub aspectul lovirii sau altor violențe în formă continuată.

Este vorba despre o femeie de 27 de ani cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului. Potrivit cercetărilor, femeia își bătea și își abuza emoțional fiul, în vârstă de 12 ani.

Au fost făcute sesizări în ceea ce o privește pe mama copilului, iar pe 12 octombrie, o echipă complexă formată din polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, precum și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Argeș, s-au deplasat la domiciliul femeii pentru cercetări.

În urma verificărilor, oamenii legii au concluzionat că femeia ar fi abuzat emotional și ar fi agresat fizic, în mod repetat, pe copilul de 12 ani. Ultima agresiune avusese loc chiar cu o zi înainte de ancheta autorităților.

Ca urmare a celor constatate, față de victima minoră au fost instituite măsuri de protecție, în regim de urgență, de către D.G.A.S.P.C. Argeș.
De asemenea, în urma administrării probatoriului, în ziua de 18 octombrie, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Cultură de canabis descoperită în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: