Gabriel Vasilescu, fostul șef OPC, candidează din partea AUR la Primăria Topoloveni

de | 25.03.2024 19:36 | Din ediția tipărită, Politic, Topoloveni

După ce a dispărut câțiva ani din viața publică, discret, fără prea mult zgomot, Gabriel Vasilescu, fostul șef al OPC Argeș, și-a făcut apariția la fel de discret. Dar nu la același partid, ci la AUR – formațiune din partea căreia urmează să candideze la Primăria Topoloveni.

Gabriel Vasilescu nu este la prima experiență electorală. Acesta a concurat şi în trecut pentru aceeaşi administraţie, din partea PNL. După o lungă istorie alături de liberali, s-a despărţit de aceştia în urmă în urmă cu trei ani, după ce, la nivel guvernamental, s-a optat pentru alianța PNL – PSD.

”Nu am putut să accept că PNL și PSD sunt mână în mână. Am plecat din partid din momentul în care USR a ieșit de la guvernare. Am spus de atunci că PNL se va dezintegra.”, a declarat Gabriel Vasilescu.

Este drept că PNL nu s-a dezintegrat, dar nici bine nu i-a fost în sondaje.

Botezul oficial în partidul lui George Simion și l-a făcut săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate în fața Primăriei Pitești.

vasilescu 1 - Gabriel Vasilescu, fostul șef OPC, candidează din partea AUR la Primăria Topoloveni

”Sunt membru AUR de curând.”, ne-a declarat Gabriel Vasilescu. Acesta ne-a confirmat că va candida din partea AUR la Primăria Topoloveni, fără să ne confirme dacă va avea sau nu o lansare propriu-zisă, pentru că, susține acesta, ”nici nu e nevoie de una”.

La conferința de presă în aer liber de la Pitești au mai fost prezenți și alți candidați AUR la primăriile din Argeș, cele mai cunoscute nume fiind Ionuț Codrea – pentru Piteşti, Argentina Culcuș – pentru Mioveni, Florin Frătică – pentru Căteasca, Gheorghe Ionescu – pentru Călinești, Cristian Traian Păcioianu – pentru Miceşti și Alin Rainea – pentru Rociu.

Sursă foto: anchetaonline.ro

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetasonline.ro:

60% dintre candidații din Argeș au fost validați. Alin Rainea – în prima linie a echipei AUR pentru alegerile locale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR Argeș