Gala “Tineri pentru Argeș”, ediția a VIII-a

de | 18.04.2023 17:21 | Politic, Județean, Pitești

Tinerii liberali argeșeni au pregătit un eveniment de tradiție dedicat artiștilor din județul nostru aflați la început de drum. Joi, 20 aprilie, de la ora 18.00, TNL Argeș organizează ediția a VIII-a a spectacolului “Tineri pentru Argeș”, un eveniment ce are în centrul atenției tineri talentați care au făcut performanță în domeniul lor. Astfel, pe scena Teatrului Victoria (n.r. – fostul Cinema Sebastian Papaiani) vor urca joi tineri care au reprezentat cu mândrie județul nostru la diverse concursuri și festivaluri!

“Tineri pentru Argeș” este un eveniment special, deosebit, prin care ne dorim să promovăm valori ale județului Argeș. Este a VIII-a ediție pe care o organizăm de-a lungul anilor și de acum înainte vom face acest gen de eveniment mult mai des, astfel că toți tinerii care excelează în diverse domenii să fie recunoscuți la adevărata lor valoare”, a declarat Otilia Șerban, președinte TNL Argeș, potrivit comunicatului de presă primit.

Spectacolul de la Teatrul Victoriei este destinat tuturor artiștilor argeșeni aflați la început de drum pentru care scena, recunoașterea publică a talentului și aplauzele sunt cele mai importante. Este datoria noastră să promovăm tinerele talente, să le acordăm sprijin și atenție pentru că ei sunt cartea de vizită a unui județ bogat în valori umane.

Sursă foto: TNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect. Alina Gorghiu, despre reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: TNL Argeș

Ultimele articole