AZI: Intrare gratuită la Zoo Pitești!

de | 04.10.2022 08:28 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Surpriză pentru piteșteni! Marți, 4 octombrie, cu ocazia Zilei Porților Deschise la Grădina Zoologică din Pitești, este intrare gratuită pentru toți vizitatorii, indiferent de vârstă.

Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Animalelor (World Animal Day).

Vizitatorii sunt așteptați în intervalul orar 10:00 – 19:00, pentru a admira peste 1800 de viețuitoare de la Zoo.

La ZOO Pitești veți întâlni diferite specii de animale – feline, maimuțe, păsări, reptile, papagali, pești – printre care se remarcă exemplare unice în țară precum: ursul tibetan, specii rare de papagali Ara, papagali Călugăr, Kiangi, Watusii”, a transmis Primăria Municipiului Pitești.

zoo pitesti1 - AZI: Intrare gratuită la Zoo Pitești!

 

Ziua de 4 octombrie a fost proclamată oficial de către Organizația Internațională pentru Protecția Animalelor ca Ziua Internațională a Animalelor în anul 1931, la Florența. Această mișcare a fost văzută drept un omagiu adus Sfântului Francisc de Assisi (1182-1226), protectorul animalelor, canonizat la 4 octombrie 1228.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au venit chinezii și la Bascov!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Protecția Animalelor