Vreme rece în toată țara! Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

de | 04.10.2022 09:30 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Național

Administrația Națională de Meteorologie a transmis cum va fi vremea, în următoarele săptămâni, până la data de 16 octombrie.

Potrivit prognozei meteo, vremea va fi răcoroasă în următoarele zile, în toată țara, iar ulterior, va intra iarăși într-un proces de încălzire, cu temperaturi de 23 de grade. Apoi, temperaturile vor scădea, din nou, simțitor.

Cum va fi vremea în Muntenia

În Muntenia, în prima săptămână a intervalului, săptămâna va fi mai rece decât normalul acestei perioade, maximele fiind în jurul a 18-21 de grade. Spre sârșitul săptămânii, temperaturile vor fi în creștere, iar vremea va fi mai caldă decât în mod normal. Maximele vor ajunge până la 23 de grade.

În cea de-a doua săptămână, temperaturile vor scădea, iar vremea va fi normală din punct de vedere termic al acestei perioade.

Masa de aer rece determină în următoarele zile o vreme deosebit de rece în zona ţării noastre.

În partea de sud, sud-est, în prima zi din luna octombrie am înregistrat cele mai ridicate valori de până în prezent din această toamnă, 33 de grade Celsius, şi acest lucru va rămâne de interes, cel puţin pentru următoarele zile, când ne aşteptăm ca la nivelul întregii ţări să întregistrăm valori de 14, până la cel mult 20-21 de grade, valori mai coborâte în regiunile intracarpatice, 20-21 doar în partea de sud, sud-est, valori minime negative în depresiuni, iar în zonele montane înalte chiar sub -3, -4 grade.

Veştile sunt bune, pentru că începând de joi, temperaturile vor fi în creştere uşoară, de la o zi la alta, astfel încât sfârşitul de săptămână să aducă din nou o vreme în generală frumoasă, cu maxime de 22-24 de grade, inclusiv în Capitală”, a anunţat Elena Mateescu, directorul Administraţiei de Meteorologie, potrivit Antena 3 CNN.

Foto Observator

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un important drum județean a fost asfaltat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: