anchetaonline.ro

HAIDEȚI SĂ ÎL AJUTĂM PE CĂTĂLIN! Are nevoie URGENTĂ de sânge!

de | 18.11.2022 21:01 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Județean, Lifestyle, Mioveni

Un tânăr din orașul Mioveni are nevoie urgentă de sânge, după ce a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastica acută.

Calvarul a început în luna iunie a acestui an, atunci când Cătălin Zamfir a aflat cumplita veste. A urmat tratamentul recomandat de medici, care a mers foarte bine, însă din nefericire, boala a recidivat.

Cătălin are o familie frumoasă și este tatăl unui băiețel 5 ani, care vrea să crească alături de cei doi părinți.

Acum, Cătălin are nevoie de donații de sânge, iar rugămintea către persoanele care îl pot ajuta, a fost lansată, pe rețelele de socializare, de către soția tânărului, Alexandra.

Stiu ca lui nu-i place si nu a vrut sa se afle… Dar… Catalin, sotul meu a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica acuta in iunie anul acesta, tratamentul a mers destul de ok pana cand… Boala a recidivat saptamana aceasta, mult mai agresiv ca prima data. Maine va fi supus unei interventii chirurgicale si este nevoie de donatii de sange si trombocite, de asemenea va fi nevoie si saptamana urmatoare. Cine doreste sa doneze sange/trombocite in numele lui, va rog sa mentionati ca donati pt Catalin Zamfir, spitalul Coltea, sectia de Hematologie.
Va multumesc in numele lui! Si va rog sa va rugati sa se intoarca cu bine acasa.”, a transmis soția bărbatului pe Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Analogue Festival! Când va avea loc cea de-a doua ediție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: