Hayu. Un nou serviciu de streaming video s-a lansat în România!

de | 02.12.2022 14:45 | Lifestyle, Știri

Din această săptămână românii pot beneficia de un nou serviciul video-on-demand (SVOD) al NBCUniversal International cu conținut reality tv, pe bază de abonament. Astfel, românii au o varietate de platforme de unde să-și aleagă conținutul pe care vor să îl urmărească.

Hayu s-a lansat în Marea Britanie, Irlanda și Australia în 2016, urmate de Norvegia, Suedia, Finlanda și Danemarca în 2017 și s-a extins în Canada în 2018, Benelux în decembrie 2018 și Asia de Sud-Est în octombrie 2019. Mai apoi, serviciul s-a extins în Germania și Austria în noiembrie 2020, urmate de Franța, Italia, Spania, Portugalia, Elveția, Lituania, Estonia, Letonia, Polonia, Ungaria și Republica Cehă în februarie 2021 și India în decembrie 2021. În prezent, serviciul Hayu este funcțional în 40 de piețe. Cu lansarea direct-to-consumer (DTC) și accesibil de pe o gamă completă de dispozitive – telefon mobil, tabletă, televizor, consolă și web – Hayu oferă peste 300 de emisiuni și peste 9.000 de episoade de conținut reality tv premium, care includ toate sezoanele popularelor francize The Real Housewives, Below Deck și Million Dollar Listing, precum și toate sezoanele și spin-off-urile Keeping Up With the Kardashians încă de la început.

Abonamentul acum la Hayu este de 4,99 de euro pe lună, 23,99 de euro pentru șase luni sau 43,99 de euro pentru 12 luni, cu o perioadă de testare gratuită de șapte zile, potrivit forbes.ro.

Sursă foto: forbes.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România are cea mai bună viteză a internetului 5 G

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hayu

Ultimele articole