I-a murit băiețelul lui Ronaldo! Situație emoțională grea pentru Georgina!

de | 18.04.2022 22:18 | Știri, După subiect, Eveniment, Național

Ziua de luni, 18 aprilie, ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase ale fotbalistului Cristiano Ronaldo. Însă, un eveniment nefericit s-a abătut asupra familiei fotbalistului, după ce partenesa sa, Georgina Rodriguez a născut. Unul dintre gemenii săi, băiatul, a murit imediat după naștere. Anunțul a fost făcut de către Ronaldo într-un mesaj postat pe Twitter. El a mai spus că fetița este în regulă, dar își dorește ca în aceste zile să i se asigure liniștea pentru a trece peste acest necaz.

Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, este îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna”, a transmis Cristiano Ronaldo pe Twitter.

În luna octombrie a anului trecut, cuplul anunța că Georgina este însărcinată și așteaptă gemeni.

Suntem încântați să vă anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste – abia așteptăm să vă cunoaștem!”, declara cuplul.

Când viața începe și iubirea nu se termină niciodată. A deveni părinte și a-mi crește familia este sincer cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Mă bucur de fiecare secundă. M-a învățat lucruri despre dragostea pe care nu am știut-o că există. M-a înmuiat și mi-a oferit o nouă perspectivă asupra a ceea ce este cu adevărat important în viața mea”, declara Ronaldo pentru Hello Magazine.

ronaldo-georgiana (2)

Cei doi mai au o fetiță, Alana Martina, în vârstă de 5 ani.

Cristiano Ronaldo mai are trei copii: Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

‘Soy Georgina’- un reality show de succes despre iubita lui Cristiano Ronaldo

În prezent, cei doi au un reality-show de succes pe Netflix, intitulat Soy Georgina- Eu sunt Georgina. Viața cuplului este prezentată fără perdea, lăsând ocazia publicului să vadă stilul de viață extravagant pe care aceștia îl trăiesc, dar și provocările alături de copiii lor.

Georgina, partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo este model, mamă, influencer, femeie de afaceri și dansatoare. Viața ei s-a schimbat de când îl cunoaște pe Ronaldo. Georgina nu a avut o copilărie lipsită de griji, dar totul s-a schimbat în ultimii ani, mai ales de când și-a cunoscut partenerul.

Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la magazinul Gucci unde lucram eu ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi’, a povestit Georgina despre relația cu Ronaldo.

Apariția serialului a stârnit, însă, și reacții negative din partea familiei Georginei Rodriguez. Rudele au acuzat-o că ar fi uitat de ele după ce l-a cunoscut pe Cristiano.

Tatăl Georginei a murit în anul 2019, după ce până în 2013 a fost la închisoare pentru trafic de droguri. El a fost arestat chiar cu o zi înainte ca Georgina să împlinească 5 ani. A fost crescută de unchiul său, cel care o si acuză că a uitat de familie:

Poate îi este rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi pentru că noi nu trăim în lux, ca ea. Eu nu i-am cerut nimic niciodată, ne-a sunat o dată sau de două ori de când am aflat că se vede cu Cristiano Ronaldo.

Eu mă ocupam de cumpărături pentru Georgina și sora ei, le luam haine, le plăteam facturile la curent și apă, am făcut totul. Georgina locuia cu mine în anii adolescenței, până în ziua în care l-au trimis pe cumnatul meu înapoi în Argentina”, s-a plâns unchiul Georginei.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristiano Ronaldo | Soy Georgina