Romanița Duminică, semifinalistă Vocea României, colaborare cu Damian Drăghici!

de | 18.04.2022 22:00 | Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Noul single – ”Amândoi” – a fost lansat de Romanița chiar de Florii, când își serba ziua onomastică.

romanita

Romanița alături de Cristina Stroe, We are Family Records

Semifinalistă la emisiunea concurs de talente, Vocea României, de la Pro TV, Romanița Duminică este piteșteancă. Aceasta a concurat în echipa lui Tudor Chirilă în ediția din 2018, iar în 2021 a făcut parte din dating-show-ul ”Femeia alege”.

Din 2015 s-a lansat în muzică, pe când locuia la Paris, cântând inițial pentru diaspora, în restaurante și la evenimente de familie. După reușita din show-ul de la Pro TV a perseverat în această carieră, iar acum lansează o nouă piesă, „Amândoi” produsă de renumitul Damian Drăghici și soția sa, Cristina Stroe pe versurile Romaniței Duminică, la casa de producție We Are Family Records.

damian draghici - Romanița Duminică, semifinalistă Vocea României, colaborare cu Damian Drăghici!

Damian Drăghici este un cunoscut muzician, care cântă la nai de la vârsta de 10 ani, iar studiile muzicale le-a efectuat în Statele Unite, unde a și locuit o lungă perioadă. Are peste 20 de albume solo înregistrate, interpretând de la folclor la jazz, a cântat alături de mari artiști internaționali, precul Joe Cocker, James Brown și Cindi Lauper. Alături de soția sa Cristina Stroe a înființat casa de producție We are Family Records, care a produs și piesa ”Amândoi”, interpretată de Romanița.

Noul single al Romaniței poate fi ascultat pe canalul său de Youtube și chiar este un cântec cu lipici, al cărui refren va intra pe ”repeat” în mintea ta. În prima zi după lansare a strâns circa 5.000 de vizualizări.

romanita duminica - Romanița Duminică, semifinalistă Vocea României, colaborare cu Damian Drăghici!

Romanița are și un blog, unde împărtășește povești de viață și travel, dar și rețete culinare, pe beingroma.com.


Citeşte, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole