Iată câți bani au fost decontați. Investiții realizate prin PNDL

de | 12.04.2023 09:58 | Știri, Curtea de Argeș, Economic, Județean, Național, Rural

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 197.367.197,67 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 269 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Printre facturile decontate se regăsesc și unele din Argeș.

”Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de 39.425.315,15 de lei pentru 49 de obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 157.941.882,52 de lei pentru 220 de proiecte de investiții. Situația plăților efectuate este disponibilă pe site-ul MDLPA, la link: https://www.mdlpa.ro/pages/plati. În cadrul celor două etape ale PNDL, listele obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora sunt publice și pot fi consultate accesând pagina de internet a ministerului, secțiunea Programe de Finanțare, Programe naționale finanțate din bugetul de stat, Programul Național de Dezvoltare Locală PNDL, rubrica Obiectivele de investiții, iar transferurile lunare sunt publicate în secțiunea Plăți”, arată MDLPA în comunicatul publicat. Potrivit informării publicate pe lista plăților PNDL efectuate pe data de 11 aprilie sunt următoarele localități: Curtea de Argeș, Băiculești, Bârla, Coșești.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au intrat banii. Cardurile pentru alimente și mese calde au fost încărcate cu o nouă tranșă de 250 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării