anchetaonline.ro

Ieftinire record a carburanților! Vești bune pentru șoferi

de | 08.12.2022 12:03 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Vești bune pentru șoferi privind prețul carburanților! A fost înregistrat un nou record, după ce Petrom, lider al pieței de distribuție, a scăzut costul benzinei cu câte 15 bani pe litru, timp de trei zile consecutiv.

Tototdată, motorina s-a ieftinit, joi, 8 decemebrie, ajungând sub pragul de 7,5 lei pe litru, iar litrul de bezină costă, acum, mai puțin de 6,5 lei.

În ultima săptămână, prețurile la carburanți au scăzut cu până la 65 de bani pe litru, această scădere nefiind niciodată înregistrată până acum, într-un interval atât de scurt, potrivit Observatornews.ro.

Ieftinirile se produc după ce a intrat în vigoare embargoul impus de Comisia Europeană privind importurile de petrol rusesc pe cale maritimă, precum și în contextul plafonării de preț de 60 de dolari pe baril.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Propunere adoptată! Încă două zile libere pentru români

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: