anchetaonline.ro

(Video) Imagini rare dintr-o pădure din România. Confruntare între doi urși

de | 04.02.2023 10:45 | Știri, Eveniment, Național

  • Bătaie între urși!

 

Reprezentanții Romsilva au publicat în mediul online, pe pagina de socializare, imagini rare cu doi urși care se bat, confruntare care a avut loc  în pădurile Sucevei.

Imagini foarte rare și spectaculoase cu o confruntare puternică între doi urși într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Broșteni din cadrul Direcției Silvice Suceava, filmarea extraordinară fiind realizată de colegul nostru Ionel Moroșanu.”

Aceste imagini pot fi vizionate AICI.

 

urși

Foto: captură video

 

Aceștia mai precizează faptul că urșii au habitatul în pădurile de munte iar pentru hrană fac deplasări lungi.

Urșii sunt animale teritoriale și au habitatul în pădurile întinse de munte și cele dese din zonele deluroase. În căutarea hranei, urșii fac deplasări lungi, folosindu-și toate simțurile, în special cel olfactiv, foarte dezvoltat. Hrana lor este predominant vegetală, dar se hrănesc și cu pești, cervide, mamifere mici, până la păsări sau ouă de păsări și insecte.”

De precizat faptul că Romsilva – Directia Silvica Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 270 de mii de hectare păduri de stat

 

Video: Ionel Moroșanu, Direcția Silvică Suceava

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Romsilva