Imagini revoltătoare! Copilă de 11 ani, bătută cu sălbăticie de două adolescente, în curtea unui liceu

de | 06.09.2023 11:38 | Național, Eveniment

O fată de 11 ani a fost bătută cu sălbăticie în curtea unui liceu din Hunedoara de către alte două tinere adolescente.

Copila a fost lovită cu pumnii și picioarele chiar sub privirile colegilor impasibili. În loc să intervină și să aplaneze conflictul, copiii se amuzau de suferința fetei.

Incidentul grav a avut loc la începutul acestei săptămâni și ar fi survenit pe fondul unor discuții în contradictoriu, relatează opiniatimisoarei.ro

Agresiunea a fost filmată și postată pe rețelele de socializare, iar imaginile revoltătoare au ajuns și la mama minorei.

După ce a primit înregistrarea video, marți după-amiază, femeia a mers  la sediul Poliţiei municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa, şi a sesizat faptul că minora a fost agresată fizic de către celelalte două fete minore.

Femeia a reclamat faptul că, în data de 5 septembrie, a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuţii în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, au informat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

În imagini se poate observa cum agresoarele o lovesc în mod repetat şi o trag de păr. Copila implora îndurerată agresoarele să se oprească pentru că nu mai putea rezista, însă, fără milă, acestea au continuat să o lovească.

Din păcate, lucrurile se intensifică pe final, iar victima este trântită pe jos și lovită cu picioarele. La un moment dat, una dintre fete îi pune talpa pe cap. Totul sub privirile nepăsătoare ale colegilor.

În cauză, poliţiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale care se impun.

Potrivit sursei citate, autoarele agresiunii au fost identificate şi audiate în prezenţa părinţilor, cu avocat şi un reprezentant Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

sursă foto/video opiniatimisoarei.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe A1 București-Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hunedoara