Impact frontal între un TIR și un autoturism pe DN 65! Un tânăr de 18 ani a murit pe loc

de | 29.04.2024 18:12 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe DN 65, între localitățile Slatina și Găneasa, județul Olt.

Evenimentul rutier tragic s-a petrecut înainte de ora 10.00. Pe Drumul Național 65 – European 574, în zona comunei Slătioara, un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR, relatează gazetanoua.ro

Din păcate, în urma impactului violent dintre cele două vehicule, șoferul autoturismului, un tânăr de 18 ani, din Slatina, a murit pe loc, iar mașina s-a transformat pur și simplu într-un morman de fiare. Trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Potrivit sursei citate, tânărul care şi-a pierdut viaţa avea permis de conducere de o lună.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, dar și echipaje ale polițiștilor rutieri pentru cercetări.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Vlădești, județul Vâlcea.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina“, transmite IPJ Olt.

Conducătorul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Din cauza accidentului, traficul în zonă a fost blocat, pe ambele sensuri de deplasare, aproximativ două ore.

Sursa foto: evenimentdeolt.ro/captură video Facebook Info Trafic Slatina

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Mioveni! Unul dintre șoferi a ieșit pozitiv la DrugTest

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 65 | Slătioara