(VIDEO) Incendiu la o clădire din Pitești! Bărbatul transportat la spital este în stare gravă!

de | 16.02.2024 14:18 | Pitești, Eveniment, Importante

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi, 16 februarie pe strada Dumbravei din municipiul Pitești.

La fața locului au făcut deplasarea pompierii piteșteni care au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN și un echipaj SAJ.

incendiu Pitești

ISU Argeș anunță că incendiul a izbucnit într-o clădire de pe strada Dumbravei iar flăcările se manifestă într-o încăpere, cu degajări mari de fum.

Este vorba despre un magazin de piese auto și biciclete, în care ar fi luat foc câteva baterii auto.

 

INFORMAȚII NOI

Suprafața afectată este de aproximativ 50 mp, incendiul manifestându-se cu degajare mare de fum, informează reprezentanții ISU Argeș.

 

Totodată aflăm că un echipaj SAJ a preluat și transportat la spital un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu arsuri la nivelul corpului.

Traficul în zonă este afectat și la această oră.

 

UPDATE 1:

Din ultimele informații aflăm că starea bărbatului transportat la spital este una gravă, acesta intrând în stop cardio-respirator. În aceste momente medicii se luptă să-i salveze viața.

incendiu Pitești

Foto: ISU Argeș

UPDATE 2:

ISU Argeș transmite că a fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 mp, din suprafața totală a unei clădiri de circa 250 mp.

Spațiul în care a avut loc incendiul avea ca și destinație magazin în interiorul acestuia regăsindu-se piese auto și alte produse, printre care biciclete electrice și baterii. Totodată, în interiorul spațiului au mai fost gasite si recipiente cu gaze sau substante inflamabile deteriorate”

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Din informații mai aflăm că dintr-un alt spațiu, în care se regăsea o unitate de învățământ s-au evacuat pe cont propriu trei adulți și opt copii, aceștia neavând nevoie de acordarea de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost utilizarea in spațiu închis a unui echipament care ar fi produs scântei în apropierea unor substanțe inflamabile, provocându-se aprinderea vaporilor inflamabili din atmosfera, ce ar fi condus la producea unei deflagrații, au anunțat reprezentanții ISU Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Incident tragic în Trivale! Un bătrân a murit după ce s-a aruncat de la etajul 10

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș