Începe o nouă acțiune de dezinsecție în Pitești

de | 07.09.2022 22:36 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Primăria Municipiului Pitești anunță că începând de joi, 8 septembrie, până vineri, 9 septembrie (între orele 22:00-05:00) va fi efectuată o nouă acțiune de dezinsecție.

Stropirile vor fi desfășurate pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Sunt utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor”,transmite Primăria Municipiului Pitești.

Dezinsecția este făcută de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și a fost utilizată substanța CYPERTOX FORTE, avizată de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elevii de la „Zincaˮ vor învăţa doar materiile de BAC în a doua jumătate a anului şcolar!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole