anchetaonline.ro

Începe o nouă acțiune de dezinsecție în Pitești

de | 07.09.2022 22:36 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Municipiului anunță că începând de joi, 8 septembrie, până vineri, 9 septembrie (între orele 22:00-05:00) va fi efectuată o nouă acțiune de dezinsecție.

Stropirile vor fi desfășurate pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

Sunt utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor”,transmite .

Dezinsecția este făcută de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești și a fost utilizată substanța CYPERTOX FORTE, avizată de – Comisia Națională a Produselor Biocide

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elevii de la „Zincaˮ vor învăţa doar materiile de BAC în a doua jumătate a anului şcolar!

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sănătății | Pitești | Primăria | Primăria Municipiului Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: