Incident feroviar. Vagonul unui tren a fost avariat în stația Pitești!

de | 28.04.2023 20:20 | Știri, Eveniment, Județean, Național

Un alt incident feroviar a avut loc la noi în țară, mai exact în municipiul Pitești.

accident-feroviar-la-Pitesti-1

Foto: clubferoviar.ro

 

Acesta a avut loc joi, 27 aprilie, în stația Pitești, acolo unde la manevra de rebrusare a locomotivei de la trenul Regio 9028 în relația Pitești – București Nord a fost tamponată garnitura trenului.

 

accident-feroviar-la-Pitesti-1

Foto: clubferoviar.ro

 

În urma impactului, tampoanele de la primul vagon au fost comprimate, iar podeaua în zona toaletei deteriorate”, precizează clubferoviar.ro

Din fericire nu au existat victime.

accident-feroviar-la-Pitesti-1

Foto: clubferoviar.ro

 

CFR Călători informează că azi, 27 aprilie 2023, în stația Pitești, la manevra de rebrusare a locomotivei de la trenul Regio 9028 în relația Pitești – București Nord a fost tamponată garnitura trenului. În urma impactului, nu au fost victime, în tren nu se aflau călători și nici personal feroviar. Materialul rulant implicat a fost reținut pentru cercetare.

 

Cauzele care au generat acest incident vor fi stabilite de echipa de cercetare aflată la fața locului. Trenul R 9028 va pleca în compunere nouă din stația Pitești”, au transmis reprezentanții CFR.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ea este femeia care a murit în accidentul feroviar de la Galați. Avea 53 de ani

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CFR Călători