Intervenție de urgență a jandarmilor argeșeni! Turiști blocați cu autoturismul

de | 25.07.2022 10:10 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Intervenție de urgență, duminică seara, a jandarmilor argeșeni, după ce doi turiști, un cetățean belgian și unul român, au rămas blocați cu autoturismul pe un drum forestier, care leagă leagă satul Bratia de satul Cândești.

Cei doi bărbați au ajuns în zona respectivă după ce au fost ghidați de sistemul de navigație, însă, pentru că nu au mai putut să continue deplasarea, s-au văzut nevoiți să sune la 112.

La locul solicitării au ajuns jandarmii montani. Pentru că se apropia noaptea, iar vremea a devenit nefavorabilă, jandarmii au apelat la ajutorul unui localnic și al unui autoturism de teren să scoată mașina blocată și să să o tracteze până într-un loc din satul Bratia, de unde a putut fi preluată de o platformă de transport.

ijj - Intervenție de urgență a jandarmilor argeșeni! Turiști blocați cu autoturismul

Din fericire, cei doi turiști nu au avut nevoie de îngrjiri medicale.

Recomandăm persoanelor care tranzitează zona de munte a județului nostru să se informeze în prealabil despre starea vremii și a traseului, iar în caz de nevoie să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor montani, apelând numărul unic de urgență 112”, transmit jandarmii argeșeni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vitezoman prins cu 131 km/h în localitate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole