anchetaonline.ro

Interzis pentru utilizatorii WhatsApp! O funcție populară dispare

de | 08.10.2022 19:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Decizie anunțată de CEO-ul META și proprietarul WhatsApp, Mark Zuckerberg! Utilizatorii nu vor mai putea folosi o funcție populară, compania luând această decizie pentru a proteja confidențialitatea datelor.

Conform The Sun, utilizatorii nu vor mai putea face capturi de ecran ale mesajelor temporare (view once), nici imaginilor ori videoclipurilor.

Schimbarea a fost anunțată încă din luna august, iar acum se procedează la realizarea testărilor pentru unii utilizatori.

WhatsApp lansează o nouă versiune de vizualizare a imaginilor și videoclipurilor pentru a împiedica oamenii să facă o capturi de ecran sau înregistrări ale ecranului”, a explicat WABetaInfo.

Astfel, când vor încerca să facă o captură de ecran, utilizatorii vor observa că acesta va fi complet negru, iar captura de ecran nu va fi realizată.

WhatsApp continuă să lucreze la îmbunătățirea detectării acelor încercări de a face capturi de ecran în tăcere și mai multe îmbunătățiri pot fi disponibile în viitor”, a mai transmis WABetaInfo.

Foto Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ANAF trece în mediul online! A luat în vizor veniturile din Facebook și Instagram!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: