A intrat într-o ambulanță aflată în misiune și a proiectat-o într-un alt autoturism!

de | 30.01.2023 19:06 | Știri, Județean

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și o ambulanță aflată în misiune s-a petrecut, luni la amiază pe o șosea din Neamț. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, potrivit romania24.ro.

Conform ISU Neamț, luni, 30 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului Rutier Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Dumbrava Roșie.

Din primele cercetări efectuate de către organele de lege, sa stabilit faptul că șoferul unui dintre autoturisme, un bărbat de 61 de ani, din județul Bacău, conducea un autoturism pe Drumul Județean 156, dinspre Girov spre Roznov.

Acesta nu ar fi acordat prioritate de trecere unei ambulanțe, conduse de un bărbat de 58 de ani, din Girov, ce avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune și se deplasa dinspre Mărgineni spre Roznov, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului ambulanța a fost proiectată într-un alt autoturism, care era oprit în intersecție.

Șoferul autoturismului a fost sancționat contravențional, cu amendă în sumă de 1.305 ron, fiindu-i reținut permisul de conducere.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto b365.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident grav în Argeș! Mașină răsturnată în pârâu! Victimele erau moarte de peste 2 ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole