A intrat cu mașina în scara unui bloc! Șoferul a murit pe loc

de | 04.11.2023 13:41 | Național, Eveniment

Un șofer și-a pierdut viața astăzi, 4 noiembrie după ce a intrat cu o mașina în scara unui bloc. Avea 28 de ani.

Tragicul incident a avut loc la Satu Mare.

Bărbatul ar fi furat maşina unui taximetrist, în urma unor discuţii cu privire la achitarea unei curse, conform Monitorul de Cluj.

Un număr de 12 pompieri, cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor au intervenit la locul accidentului. Mai aflăm că a fost nevoie și de sprijinul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

Șoferul a fost găsit în stop cardio respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă în cele din urmă a fost declarat decesul acestuia.

Bărbatul ar fi furat mașina unui taximetrist, după care a lovit un alt autovehicul și a intrat în peretele unui bloc de locuințe.

Primele verificări făcute de polițiști arată că, pe fondul unor neînțelegeri privind achitarea serviciilor prestate, bărbatul de 28 de ani, din Mădăras, i-ar fi sustras autoturismul unui taximetrist de 47 de ani, din Satu Mare, intrând la scurt timp în coliziune cu un alt autovehicul și cu peretele unui bloc de locuințe”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, conform Antena3 CNN.

În acest caz cercetările vor continua în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Foto: Facebook

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav cu cinci victime, printre care și un copil de 5 luni!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole