Primarul Ion Baicea despre evenimentul petrecut la clubul din Costești: „Primăria nu a autorizat funcționarea respectivului club!”

de | 06.01.2024 20:35 | Costești, Administrație

Primarul orașului Costești, Ion Baicea a transmis un comunicat în mediul online referitor la evenimentul petrecut în incinta clubului  de noapte de pe raza orașului, în prima zi a acestui an.

Acesta precizează faptul că Primăria orașului Costești nu a autorizat funcționarea respectivului club de noapte și că își dorește ca  cei vinovați de cele întâmplate să fie trași la răspundere.

Date fiind informațiile și imaginile apărute în spațiul public referitoare la un eveniment ce s-a petrecut în incinta unui club de noapte de pe raza orașului Costești, vă aduc la cunoștință următoarele:

 

Primăria orașului Costești nu a autorizat funcționarea respectivului club de noapte. Așadar, acel club își defășura activitatea în mod ilegal, în lipsa vreunei autorizații de funcționare.

 

Mai mult decât atât, Primăria Costești a înștiințat autoritățile competente despre aspectele anterior menționate, în vederea luării, în timp util, a măsurilor legale.

 

Nu în ultimul rând, sunt șocat de evenimentul petrecut. Îmi doresc din suflet să nu mai avem parte de asemenea incidente în orașul nostru. Concluzionând, sper ca cei vinovați de cele întâmplate să fie trași la răspundere”, a precizat primarul Ion Baicea.

 

Foto: Facebook 

 


Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Tânărul de 22 de ani filmat în localul din Costești și alți doi bărbați – reținuți pentru viol!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole