Un jandarm acuzat că ar fi abuzat mai multe minore s-a făcut nevăzut! Victimele aveau între 13-15 ani

de | 13.04.2022 09:20 | Știri, Național

 

Caz incredibil la Suceava, acolo unde un jandarm este acuzat că ar fi abuzat mai multe minore. Mai mult decât atât, modul în care acesta acționa este revoltător.

Bărbatul racola fetele în timpul programului şi le ducea într-o locuinţă pe care o închiriase. Acolo, minorele ar fi fost abuzate chiar şi de prietenii jandarmului.

Jandarmul acționa împreună cu concubina sa și făceau acest lucru încă din 2016.

Vizate de cei doierau minorele, aceștia le abordau și le convingeau să se prostitueze pe bani cu diferite persoane.

În acest caz au intrat pe fir procurorii şi au constatat că era vorba de minore cu vârste între 13-15 ani care proveneau din familii vulnerabile.

Totul a ieșit la iveală, trei ani mai târziu, îm 2019 iar atunci jandarmul şi-a dat demisia din MAI. Acesta a susținut ulterior că a fost pus de şefi să facă acest lucru.

În prezent, jandarmul şi concubina sa au fost trimişi în judecată pentru trafic de minori şi abuz de minori dar se pare că cei doi nu mai sunt în ţară, iar surse apropiate familiei spun că s-ar afla în Ucraina, conform antena3.

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole