Larisa Vlăsceanu, antreprenor: Acolo unde există voință și știință de carte, o femeie poate izbuti cu succes în domenii extrem de complexe!

de | 14.02.2024 09:40 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Atunci când vorbim despre Larisa Vlăsceanu ca antreprenor, ca specialist, ca lider, ne referim la o femeie de succes, independentă, care se dedică profesiei cu toată ființa sa și care a devenit un catalizator important în mediul de business argeșean.

Cu o activitate profesională solidă în spate, mereu bazată pe conștientizarea și asimilarea schimbărilor, deschisă către ideea de autoperfecționare, curajoasă în a-și asuma multiple roluri, domnia-sa a reușit să bifeze acea rețetă a succesului care poate deveni etalon pentru o întreagă generație.

Auditor financiar, expert contabil, consultant fiscal. Specializările care îi definesc cariera derivă din acele abilități personale și profesionale pe care Larisa Vlăsceanu le-a cultivat de-a lungul anilor și care sunt, în bună măsură, atribute de bază ale antreprenoriatului feminin: capacitatea de organizare, abilitatea de multitasking, dorința de a învăța permanent, disponibilitatea la efort.

Dezvoltarea profesională a domniei-sale nu s-a limitat însă la obținerea unui statut profesional în baza căruia se bucură de apreciere. Spiritul antreprenorial i-a permis dezvoltarea unui portofoliu de business solid, dar și implicarea cu dedicare în proiecte publice (de afaceri sau sociale) în care și-a asumat constant responsabilități și misiuni deloc ușoare, proiecte așa cum sunt cele ale Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș sau ale Rotary Club Pitești.

Cum le poate face pe toate? Cu pasiune și dedicare. Cu bună-credință și ambiție. Nu pare să cunoască oboseala, îi place enorm să construiască, are o încredere solidă în propriile forțe și abilități, este empatică, tenace și capabilă că coaguleze în jurul ei oameni, echipe, proiecte.

Crede în rolul femeii-antreprenor, pe care nu numai că și l-a asumat, dar pe care l-a și încurajat constant și este de părere că principalele abilități care definesc performanța în acest domeniu sunt seriozitatea, deschiderea către nou, creativitatea, dorința de autoîmplinire și determinarea de a fi competitivă.

A fi antreprenor este greu, iar pentru o femeie este de două ori mai greu, o arată majoritatea studiilor. Dar exemple precum cel al Larisei Vlăsceanu vin să echilibreze în mod optimist statistica și să demonstreze că – acolo unde există voință și știință de carte – o femeie poate izbuti cu succes în domenii extrem de complexe și într-o lume care, până acum câțiva ani, era dominată doar de către bărbați.

Domnia-sa se declară optimistă și dornică să răspundă provocărilor care apar inerent – și, în ultimii ani, din ce în ce mai constant – în sfera de profesională a fiscalității, pe care o deservește. În egală măsură, privește 2024 ca pe un an în care poate duce mai departe proiectele de business pe care mizează și în care va încerca, cu aceeași determinare cu care a acționat dintotdeauna, să rămână parte din sufletul comunității argeșene.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cătălin și Bogdan Pănescu, antreprenori: Puterea exemplului este imperativă în leadership, completată de viziune, entuziasm, energie, pasiune și consecvența proprie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Larisa Vlasceanu

Ultimele articole