Cosmin Petrescu candidează la Primăria Curtea de Argeș. Alina Gorghiu: ”Are stofă de primar bun!”

de | 12.11.2023 13:26 | Curtea de Argeș, Politic

Astăzi, 12 noiembrie, la Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu” are loc lansarea candidaturii pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș a lui Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Cosmin Petrescu a preluat ca interimar organizația PNL din Curate de Argeș în urmă cu aproape doi ani, iar din ianuarie 2023, a fost ales prin vot ca lider. Potrivit celor de la PNL, într-un timp scurt a reușit să crească și să deschidă organizația, a dinamizat comunicarea internă, a perfecționat comunicarea cu cetățenii și a pus pe agenda orașului proiecte bune pentru comunitate.

Curtea de Argeș va fi așa cum ne-o dorim!

La evenimentul de lansare a candidaturii participă și ministrul Justiției, Alina Gorghiu. Aceasta consideră că una dintre multele calități pe care le are Cosmin Petrescu ”este că, până nu rezolvă orice problemă, oricât de dificilă ar fi, nu se lasă … Așa este el! … Are stofă de primar bun!”.

”Încă aștept să văd că aici la noi, la Curtea de Argeș, facem acel salt … că suntem o capitală a tradițiilor culturale românești, un centru performant al învățământului, un centru al meșterilor populari cu târguri de profil care să atragă turiști din toată țara, o capitală a turismului din nordul județului unde turiștii vor sta 3 sau 7 zile, nu câteva ore atunci când Transfăgărășan este deschis … un oraș turistic unde se va veni de la București într-o oră și jumătate după ce autostrada va fi gata …

Nu aș fi aici dacă nu aș crede din suflet un lucru: cu liberalii, Curtea de Argeș va fi așa cum ne-o dorim!”, a mai spus președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu.

Încrezătoare în candidatul PNL la Curtea de Argeș, Alina Gorghiu a precizat în încheiere că ”Administrația liberală înseamnă dezvoltare, investiții masive, încurajarea liberei inițiative și a sectorului privat … înseamnă un oraș smart pentru oameni”.

”Sunt multe de făcut și de reparat”

Candidatul PNL pentru Primăria Curtea de Argeș a mărturisit că pentru el turismul este o prioritate. ”Trebuie să ne pregătim pentru finalizarea autostrăzii și să fim un partener pentru marii investitori. Să facilităm parteneriate între liceele tehnologice și firmele din zonă, să optimizăm infrastructura… transportul local. Pe scurt, sunt multe de făcut și de reparat”. Un accent vrea să pună și pe educație, sport și viața socială, ”care lipsește cu desăvârșire din comunitatea noastră. Avem nevoie cluburi de abilități, de evenimente, de locuri de joacă, bază sportivă, avem nevoie să simțim că orașul ăsta e viu, trăiește, că se întâmplă lucruri”.

”Acum 1 an jumătate PNL Curtea de Argeș era oglinda orașului actual: conflicte, urlete, nu se mișca nimic…

Am venit, am prezentat un plan, am atras oameni noi, am reformat organizația, i-am dat încredere și am arătat că se poate, că se poate să strângem semnături, să depunem proiecte, să colaborăm, să mergem mai departe chiar dacă nu ne ies lucrurile din prima.

Și astăzi avem o organizație cu suflu nou. Reformată, cu oameni care caută soluții, nu probleme. Cu tineri, cu femei, cu oameni de afaceri.

Trebuie să subliniez un lucru și anume: că tot ce am spus până acum nu se poate realiza de unul singur, se poate realiza doar în echipă. Vreau să mulțumesc echipei pe care am reușit să o construiesc până acum și nu ne vom opri aici.

Astăzi este lansarea candidaturii mele, dar până a ajunge în acest moment a fost nevoie de muncă în echipă. Mulțumesc echipei care a făcut pași importanți, cu mult efort pentru a fi acum aici”, a transmis în încheiere Cosmin Petrescu.

Puteți urmări evenimentul de lansare aici.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: ”Locul Republicii Moldova este lângă România în UE”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Petrescu.

Ultimele articole