anchetaonline.ro

Ludovic Orban alături de câmpulungeni! A participat la „Focul lui Sumedru”

de | 26.10.2022 11:03 | Știri, Județean, Politic

Președintele partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a fost marți alături de câmpulungeni, unde a participat la Focul lui Sumedru- tradiție care este păstrată de musceleni de peste două mii de ani.

Tradițiile și obiceiurile frumoase de pe meleagurile muscelene i-au bucurat pe cei prezenți la evenimentul organizat de Primăria Câmpulung.

L Orban Forta Dreptei

 

De asemenea, Ludovic Orban a participat la inaugurarea sediului Forța Dreptei Câmpulung, situat chiar în centrul orașului, unde s-a întâlnit cu membrii Biroului Permanent Local și i-a urat succes președintelui organizației, Gabriel Marcu. Acesta, om de afaceri, care nu a mai făcut până acum politică, a reușit într-un timp foarte scurt să coaguleze o echipă de aproximativ 30 de oameni inimoși, deciși să facă politică pentru schimbarea în bine a municipiului.

 

L Orban Forta Dreptei

 

Alături de liderul partidului au fost prezenți președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei și membri ai Biroului Permanent Județean.

 

L Orban Forta Dreptei

 

Delegația Forța Dreptei, condusă de Ludovic Orban, s-a întâlnit și cu primarul municipiului Câmpulung, Elena Lasconi, având parte de o primire caldă și jovială.

 

L Orban Forta Dreptei

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(Video) Ludovic Orban la Pitești! A participat la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Române

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ludovic Orban