Prefectul Dragoș Predescu: „Mai puțini consilieri locali în Argeș!”

de | 16.04.2024 13:57 | Județean, Administrație

Prefectul județului Argeș, Dragoș Predescu transmite faptul că a fost emis Ordinul de prefect prin care se stabilește numărul membrilor Consiliilor Locale din județul Argeș.

Modificări importante apar într-un oraș și două comune.”

Din informațiile transmise de prefect aflăm că orașul Costești va avea 15 membri ai Consiliului Local, în loc de 17 așa cum a fost în 2020.

Totodată în comuna Domnești, Consiliul Local va fi format din 11 consilieri, cu doi mai puțini față de 2020 iar în comuna Mioarele Consiliu Local va fi format din 9 persoane. De precizat că în anul 2020 erau 11.

Modificările au apărut ca urmare a datelor Institutului Național de Statistică.

 

23 de membri va avea Consiliul local Pitești, iar la polul opus avem nouă localități cu cel mai mic număr de consilieri, respectiv 9 persoane la Albeștii de Muscel, Boțești, Ciomăgești, Dâmbovicioara, Mioarele, Nucșoara, Poienarii de Argeș, Râca și Teiu”, a mai transmis prefectul județului Argeș, Dragoș Predescu.

Pe site-ul Instituției Prefectului județului Argeș aveți la dispoziție acest Ordin dar puteți afla și alte informații referitoare la alegeri. Tot ce trebuie să faceți este să accesați următorul link:  https://ag.prefectura.mai.gov.ro/alegeri-2024/ .

 

Foto: Prefectura Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

17 posturi vacante de MEDIC la Spitalul Județean de Urgență Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dragoș Predescu